KedaiCake.com

Mahukan Potensi Income Lebih RM195,000 Automatik (Pasif) Dengan Kedai Seperti Ini?

Salam.

Offer diskaun 50% utk potensi income pasif RM195,000 dan bisnes online ecommerce yang dah ready made.

Gunakan kupon BIRD100 waktu pembelian, utk dapatkan diskaun RM100 bagi pembelian produk Kedai WFH (Limited VIP HomeBiz). Tempoh kupon sah 24 jam dari sekarang sahaja. 

Harga web kedai ecommerce ni kt luar biasanya RM1000-RM1500 upah web developer.

Tapi kedai WFH ni
Harga asal RM395 jer, sama macam web ecommerce boleh letak produk2 sendiri.
Ada shopping/check out function.
Nama kedai, pilih sendiri.

Fungsi extra dgn Kedai WFH – yg takde kat web ecommerce lain.

1 >> Dah siap produk affiliate / dropship dalam kedai.
Jadi kalau takde produk sendiri pun boleh ada bisnes ecommerce sendiri dah. Ready made.

2 >> Pasif income RM195,000. Tak payah jual satu barang kat kedai pun takpe. Tak payah cari orang pun. Beli kedai tu jer dah ada program pasif bergerak belakang tabir. Menjana income sehingga 6 angka automatik. Kita menggunakan konsep PPL (Pay Per Lead) untuk menggerakkan enjin pasif untuk anda.

So… Sangat la berbaloi beli dgn harga RM395 jer, kedai 3 dalam 1 ni.

Tapi…

Hari ni lagi tak masuk akal.
Ada diskaun lagi RM100 kalau guna kupon yg saya bagi atas tu (BIRD100). (Jatuh harga RM250 jer sekarang..)

Tapi 24 jam jer ye. Offer..!! Offer..!!
Tempah kedai ecommerce ready made anda sekarang jugak. Lepas 24 jam kembali pada harga tanpa diskaun RM395.

(Ini merupakan peluang yang sangat WOW..untuk anda yang tiada idea nak bisnes apa waktu PKP ni, dan kaedah bisnes yang paling realistik dicipta seumpamannya utk selesaikan masalah tiada income di ekonomi tenat sekarang ni. Modal PALING pemurah untuk kategori M40 dan B40

Tempah Sebelum OFFER Tamat